ParYOGA

 

 

 

-träning för gravida och mammor

ParYOGA

 

ParYOGA hos ForM e ger dig och din partner/stödperson möjlighet att tillsammans förbereda er inför stundande förlossning.

Med hjälp av din kropps inneboende resurser, kunskap och din partner/stödpersons närvaro och stöd kan du vägleda kroppen mot en tryggare och lugnare förlossning.

 

Genom att slappna av, andas rätt och fokusera kan du själv vara med och bidra till smärtlindring under förlossningen.

 

Paryogan är ett förlossningsförberedande tillfälle där teori och praktik blandas och behandlar bland annat förlossningens olika skeden, olika massagetekniker, andningstekniker, avslappningstekniker och födslopositioner.

 

-Vilka kan delta?

Svar: Gravida, gärna med sin partner eller annan stödperson som kommer att vara med under förlossningen. Lämpligt är att gå paryogan under den andra eller tredje sista trimestern, så att kunskapen och övandet ligger "färskt" i minnet och i kroppen.

 

-Vilken utrustning krävs?

Svar: Yogamatta och filtar finns att låna. Klä dig gärna i ”lediga” kläder som känns sköna mot kroppen och som du kan röra dig obehindrat i. En vattenflaska kan vara bra att ha till hands.

 

-Övrigt:

Om du fått komplikationer under graviditeten eller särskilda restriktioner av läkare/barnmorska eller annan sjukvårdspersonal, informera ForM e om detta i samband med bokningsförfrågan.

 

ForM e

 

Adress: Kokillgatan 1, 721 33 Västerås

Tfn: 0707 28 88 48

Email: info@formetraning.se